EPK

MUSIC

SHOW

Lotta är en av artisterna i showgruppen The Crew! 

The Crew är showgruppen som kan få vilket sällskap som helst att lägga undan besticken ett slag för att sjunga med till en gammal favoritlåt. De bjuder på middagsunderhållning som sträcker sig från att gästerna kommer till att det är dags att lämna borden. Korta nummer i olika genres dyker upp då och då under kvällen för att hela tiden hålla stämningen på topp. Eller vad sägs om ett glittrigt disconummer i sann 70-tals stil? Eller en nostalgitripp tillbaka till 80-talets underbara musik? De som inte vaknat efter det brukar ställa sig upp när rockfinalen kör igång. Artisterna har lång erfarenhet inom showbiz och ger alltid det lilla extra för att skapa en magisk kväll. 

 

The Crew har sin bas i Sundsvall men spelar även på andra orter. Gruppen har full ljud- och ljusutrustning och består förutom av de tre artisterna även av en tekniker/producent och en bokare. Vill du boka denna stämningshöjare till just ditt event så ta kontakt med Sundsvalls Event! 

Kontaktperson:

Lars Fridlund på 070- 585 87 45
060- 61 61 61

lars@sundsvallevent.se

www.sundsvallevent.se

I år (2019) gör The Crew sin fjärde sommar på restaurangbåten m/s Medvind som seglar igenom Sundsvalls skärgård och runt Alnö! I turen ingår showunderhållning, skärgårdsbuffé och en underbar utsikt. För att boka platser gå in på www.msmedvind.com

REKLAMFILM

© 2018 by LOTTA STENMARK. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • SoundCloud Basic Black